2011. január 7., péntek

"Valami hideg" kihívásunk indulói


Whetuu


Bogizi 3.



Tipitá



Csilla



Bogizi 2.





Jovi





Mónika







Tittina







Adrienn


Valami hideg - 2011 első kihívása


Második évad. Biztos valami ilyesmit éreznek a sorozat gyártó producerek egy egy sikeres széria után, mikor kimondják, "Indul a második évad." :) Bizony, indulunk mi is, újult erővel, extra erősítéssel stáb szinten. Hana-t már hivatalosan is bejelentettük, és lesznek még meglepetések! ;)


Idei első kihívásunkat az időjárás ihlette, és mégsem. A "hideg" most nem csupán a jégvirágokra, hóemberekre, didergő gyermek szánkózást figyelő apukákra vonatkozik. Nagyjából bármire. Lelki síkon is értendő, egy fagyos tekintet durcás csemeténk arcán, vagy akár a nyári pihenésen megörökített jégkockákkal telepakolt hűs italunk is témája lehet az alkotásnak.


2011 első kihívásán tehát a téma:


"Valami hideg!"

A nyeremény pedig egyáltalán nem hideg, készülve a szerelmesek ünnepére mi más is lehetne, mint a Valentin-készlet egy filofax albummal és egy kör albummal. ;)



Lássuk a Yabo lányok második évadjának első epizódját, ahol feltűnik két új szereplő ;)





Hana

Vera

Biztosan minden kedves olvasónk értesült róla itt, hogy már csak pár nap és gyakorlatban is bővül a banda (februártól tobzódunk). :) Francit is megihlette a "hideg" kihívás így további inspirációt mutatunk Nektek!


Franci
Végül ahogy már Borka korábban írta, van pár technikai változtatás! Idéntől csak levélben mellékelt fényképpel lehet nevezni, megszűnik a linkelés lehetősége.
Kérünk Titeket, méretezzétek át a képeket beküldés előtt: max 400kB, min 700*700 px méretű legyen. Blogot szívesen belinkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és akkor a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!

Szeretettel várjuk alkotásaitokat a yabochallenge@gmail.com címre képfájlként. A beérkező alkotások sorba felkerülnek ide, a határidő lejárta után pedig a zsűri... dönt. :)


Határidő: február 6. éjfél!!!


Alkotós, vidám hónapot, sok mókát kívánunk!


Vera

2011. január 6., csütörtök

2010 - köszönöm Nektek

Amióta megírtam az eredmény hirdetést, azóta szeretnék írni egy újabb ömlengést. Hogy mennyire jó, hogy ez a hobbi egy közösséget hozott létre. Sok szereplővel, saját szabályokkal, dinamikával.
A Yabo ennek a része, és ez nagyon jó érzés. Tartozni valahová. Kis túlzással: mérföldkőnek lenni a többi mérföldkő mellett.
Egy hirtelen ötlet hozta létre tavaly a kihívás blogot. Ugyan nem jön annyi alkotás, mint a tengerentúli gyártók kihívásaira, de ez nem is volt célunk! A fórumokon, blogokon már úgy jelenik meg: "yabo kihívásra", "viszem yabora" is. Így kis betűvel ;) Apróság, de nekem nagy öröm!

Sokat tanultam. A kihívások rendszeres szervezéséből (ötlet, határidő, inspik, kihívás, zsűrizés), és a beküldött alkotásokból is.
Veka készített egy összeállítást a tavalyi nyertes képekből. Tanítani lehetne mindegyiket!



Csodaszépek!!!


2011-ben is jövünk a kihívásokkal. Lesz technikai és lesz hangulatra alapuló feladat is.

Végül némi technikai változtatásra hadd hívjam fel a figyelmeteket! Idéntől csak levélben mellékelt fényképpel lehet nevezni, megszűnik a linkelés lehetősége.
Kérünk Titeket, méretezzétek át a képeket beküldés előtt: max 400kB, min 700*700 px méretű legyen. Blogot szívesen belinkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és akkor a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!

Várunk mindenkit szeretettel!

Alkotásban és ihletben gazdag új esztendőt kívánok még egyszer!
Borka

2011. január 3., hétfő

Minialbum nyertes és köszönet

Véget ért 2010 utolsó kihívása, a minialbumos kihívás.
Annyi volt a feladat, hogy bármilyen minialbummal nevezzetek. 15 alkotás érkezett, 15 minialbummal tiszteltetek meg, aminek nagyon örültem! Ismét olyan színvonalas munkákat osztottatok meg velünk, hogy a zsűri minden tagja megemlítette, hogy nehéz dolga volt, 5 alkotó is kapott első helyezést egy-egy zsűritagtól, és minden alkotó szerepel a helyezettek között!

Volt egy album, amelyik mindenkitől kapott helyezést, és ezzel a legtöbb pontot gyűjtötte össze.


A különleges formájú album, a sok-sok varrókellék, a személyes emlékek és a hangulatot emelő kiegészítők értő kezekre találtak. Látszik rajta a szeretet! És igen, mi látjuk a fényképeken keresztül is, hogy milyen lehet tapintani. ;)
Réka nyereménye egy 5000 Ft-os Yabo vásárlási utalvány, a részletekért írok e-mailt.

Rendhagyó módon, nem írom a többi helyezettet. Helyette év végi ajándék és Borka meghatottságának kifejezése képpen MINDEN induló kap ajándékot.
Kedves Anett, Bogizi, Borsa, Izzie, Janka, Jovi, Krisztina, Noé, Tipitá, Vikee egy-egy négyzetalbum repüljön hozzátok!


2011-ben is várunk Titeket a Yabo kihívásokra! Boldog Újévet és jó alkotást kívánok mindenkinek!
Borka