2011. november 24., csütörtök

Minialbum kihívás

Ismét várunk Benneteket az év utolsó kihívására! Tavaly nagyon sok és sokféle minialbummal neveztetek, reméljük, az idén sem lesz ez másképp.
Úgyhogy, vegyétek elő az eddig fiókban rejtegetett, félig elkészült albumokat, fejezzétek be és mutassátok meg a többieknek! Természetesen hozhatjátok a nagyinak, barátnőnek, szerelmesnek Karácsonyi ajándékba készült albumokat is :) A nevezési határidő az év utolsó napja, így megmaradhat a meglepetés izgalma annak is, aki tart attól, hogy a megajándékozott rátalál a neki szánt albumra.

Inspirációnak nézzétek meg ezt a három csodás albumot.
Elsőként Réka különleges minialbumát, ami azon kívül, hogy szokás szerint gyönyörű, egy különlegességet is tartogat számunkra: némelyik sk díszítőelemet sötétben világító festékkel vont be, ezzel is fokozva a Halloween hangulatot. Brrr! ;)



Ágika nemrég költözött be a férjével élete első önálló otthonába. A lakásfelújítás élményeit egy különleges formájú albumba rejtette.



Rózsa pedig egy csodás könyv formájú albumot készített a családjuk egy tavaszi napjáról.



A nyeremény egy 5000 Ft-os vásárlási utalvány!

Bármely Yabo termékre elkölthető egy éven belül (2 postázást vállalunk).
Jelentkezni továbbra is a yabochallenge@gmail.com címre írt levéllel lehet. Az elkészült albumokról készült képeket, kérem, rakjátok slideshowba (aki tudja), hogy kényelmesen lehessen itt is lapozgatni őket. Nevezni nem csak yabo albummal lehet! Más gyártó és saját készítésű albumok is részt vehetnek a versenyben!

Beérkezési határidő: 2011. december 31.

Várunk mindenkit szeretettel!
Yabo lányok

2011. november 17., csütörtök

Őszi színek kihívás- eredményhirdetés

Ismét eltelt egy bő hónap, az indián nyár véget ért és csikorgó reggelekre ébredünk, hamarosan az első hó is leesik. Épp ideje, hogy lezárjuk az ősz színeiről szóló kihívást.
A versengés tétje az alábbi, 4800 Ft értékű Yabo csomag volt.

LinkA beérkező alkotások tobzódtak a narancs és barna árnyalataiban, sokan és sokféle - mégis őszhöz kapcsolódó - témát dolgoztak föl. Több blokkos elrendezésű oldal is érkezett, és úgy látszik, a zsűri is kedveli ezt a stílust, mert mindhárom helyezett ilyen oldalt alkotott.
A nyertes pedig nem más, mint

Szívből gratulálunk a csodás nyereményedhez.
A második helyezést Rika oldala, a harmadikat pedig Tipitá oldalpárja kapta,
Nektek is gratulálunk!