2010. november 17., szerda

Minialbum kihívás

Eljött ez is! Régóta tervezem, hogy az egyik kihívás csak a minialbumokról fog szólni. A Yabo fő profilja az albumgyártás, így elég kézenfekvő lenne. ;)
Minialbumot készíteni bármiről lehet: gyerekek, szülők, iskola, esküvő, nyaralás, ünnepek, természet, munka, építészet, bulizás stb. stb. Az alkotós blogon is mutattam párat, de a közösségi oldalainkon is rengeteg igényes, inspiráló munkát látunk.
Rajta hát, készüljön minialbum mindenkinek! ;)
A feltöltés miatt se aggódjatok. A kihívás határideje évvégén van, így meglepetést tudtok szerezni azoknak is, akik nézik blogjaitokat!
Két albumot hoztunk ehhez a kihíváshoz. Ágika egy klasszikus témát, az esküvő szervezést dolgozta fel. Egyszerű formájú albumot vágott hozzá, visszafogott színeket használt, amik kiemelik az elegáns képeket.Én a barátnőm lányáról készítettem egy hibrid albumot. Az oldalakat PS-ban elkészítettem, majd matt papírra előhívattam őket. Az album éleit akril festékkel befestettem. Az előhívott képeket körbevágtam, ragasztottam, és pár virágot 3D kockával még ráragasztottam.A nyeremény egy 5000 Ft-os vásárlási utalvány!
Bármely Yabo termékre elkölthető egy éven belül (2 postázást vállalok).
Jelentkezni továbbra is a yabochallenge@gmail.com címre írt levéllel lehet. Az elkészült albumokról készült képeket, kérem, rakjátok slideshowba (aki tudja), hogy kényelmesen lehessen itt is lapozgatni őket. Nevezni nem csak yabo albummal lehet! Más gyártó és saját készítésű albumok is részt vehetnek a versenyben!
Beérkezési határidő: 2010. december 31.
Jó alkotást!
Borka

4 megjegyzés:

 1. ó, micsoda fantasztikus dolog ez!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! már meg is van, miből fogom csinálni ;)

  VálaszTörlés
 2. Szia Borka! Neveztem egy minialbummal a kihívásra az utolso pillanatban. Remélem megkaptad!BUÉK Noé

  VálaszTörlés
 3. Na, sikerült az utolsó pillanatban befutnom nekem is. Ezer köszi :) Sajnálom, hogy a másik albummal nem lettem kész, de azért majd azt is megmutatom :)

  Itt található az én "minialbumom":
  http://jankaland.blogspot.com/2010/12/ajandek-buek-meg-miegymas.html

  VálaszTörlés