2011. január 3., hétfő

Minialbum nyertes és köszönet

Véget ért 2010 utolsó kihívása, a minialbumos kihívás.
Annyi volt a feladat, hogy bármilyen minialbummal nevezzetek. 15 alkotás érkezett, 15 minialbummal tiszteltetek meg, aminek nagyon örültem! Ismét olyan színvonalas munkákat osztottatok meg velünk, hogy a zsűri minden tagja megemlítette, hogy nehéz dolga volt, 5 alkotó is kapott első helyezést egy-egy zsűritagtól, és minden alkotó szerepel a helyezettek között!

Volt egy album, amelyik mindenkitől kapott helyezést, és ezzel a legtöbb pontot gyűjtötte össze.


A különleges formájú album, a sok-sok varrókellék, a személyes emlékek és a hangulatot emelő kiegészítők értő kezekre találtak. Látszik rajta a szeretet! És igen, mi látjuk a fényképeken keresztül is, hogy milyen lehet tapintani. ;)
Réka nyereménye egy 5000 Ft-os Yabo vásárlási utalvány, a részletekért írok e-mailt.

Rendhagyó módon, nem írom a többi helyezettet. Helyette év végi ajándék és Borka meghatottságának kifejezése képpen MINDEN induló kap ajándékot.
Kedves Anett, Bogizi, Borsa, Izzie, Janka, Jovi, Krisztina, Noé, Tipitá, Vikee egy-egy négyzetalbum repüljön hozzátok!


2011-ben is várunk Titeket a Yabo kihívásokra! Boldog Újévet és jó alkotást kívánok mindenkinek!
Borka

13 megjegyzés:

  1. Gratulálok Rékának, és a többi résztvevőnek!

    VálaszTörlés
  2. Először is szívből gratulálok a nyertesnek Réka tényleg fantasztikus és igazán különleges albumot készített! Elhiszem, hogy nehéz helyzetben voltatok, tényleg mindegyik album gyönyörű és egyedi!!
    Másodszor, pedig nagyon köszönöm az ajándékot, nagyon megleptél vele! Pont ilyenre vágytam most, hogy az idei naplómnak neki tudjak állni :)
    Boldog Új Alkotós Évet kívánok én is!

    VálaszTörlés
  3. Az elsőség nem volt nálam kétséges, amikor megláttam Réka albumát!! Nagy-nagy gratula!! Még szerencse, hogy én hamarabb töltöttem fel az albumocskámat, mert ezt látva biztos nem nevezek. De hogy mégis kapok ajándékot!! :))))) Nagyon köszi Borka!!
    Gratulálok a többieknek is!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok!
    Kedves tőletek, hogy mindenki kap ajándékot. :)
    Most még jobban bánom, hogy nem neveztem. :) Na majd talán a következőre összeszedem magam. :)

    Boldog Új Évet!

    VálaszTörlés
  5. Én is így voltam...annyira biztos voltam Réka sikerében! Gratulálok Neked:) Borka, azt meg nem is reméltem, hogy a kedvenc albumomat mégis megkapom:D Köszönöm!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok Réka! És a többieknek is nagy tapsi és kézfogás, mert nem volt ám könnyű dönteni! Várunk Titeket idén is!! Alkotós boldogságos Új Évet!!! :)))

    VálaszTörlés
  7. Egyértelmű volt számomra ez a varrógépalbum sikere, annyira lenyűgöző tényleg, de csodás a többi munka is, gratulálok nektek csajok! És Borka, neked meg aranyból van a szíved, de ezt úgy is tudtam :-)

    VálaszTörlés
  8. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! NYERTEEEM!!! :D
    Elképesztően dobog a szívem. :D :D :D Nagyon örülök neki és nagyon hálás vagyok.

    Gratulálok a többi versenyzőnek. Gyönyörű munkák születtek. Nekem is volt/van kedvencem. :)

    Köszönjük BORKA, ezt a szuper kihívást és a csodálatos ajándékokat. :D

    VálaszTörlés
  9. Jaj, de jó! Duplán is. Először is nagyon köszönöm én is a nagylelkű felajánlást. Én is nagyon örülök egy ilyen albumnak. :)
    Másrészt pedig ha nekem kellett volna választani, én is ezt az albumot választom, mert annyira jó! Gratulálok Rékának, tényleg csodás munka!!

    VálaszTörlés
  10. Gratulálok Réka!!! Fanatasztikusan szép munka! A győzelem itt tényleg nem is lehetett kérdés! :) Borka! Köszönöm! Meghatottság kölcsönös! Rendes csajszi vagy! ;)

    VálaszTörlés
  11. Réka, gratulálok! Csodaszép az albumod, megérdemelted :)
    Köszönöm az albumkát :) Nagyon örülök neki!

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok Réka!Igazán ötletes és szép album.
    Borka, neked pedig köszönöm az ajándék albumot.
    Boldog új évet kívánok nektek!

    VálaszTörlés
  13. Kedves Yabo és mindenki, aki indult és aki még nem indult Yabo-s kihíváson!

    Elsőként nagy nagy gratula Rékának a varrógépes albumához. Tényleg gyönyörű, részletekben gazdag albumot készített. Továbbá gratulálok az összes többi indulónak!
    Részemről az első versenyre bocsátott munkám volt a mostani, így nagyon öröm volt önmagában már a résvétel pláne, hogy a csapat még díjazta is mindannyiunk pályamunkáját. Aki pedig még nem indult Yabo challenge-en, annak üzenek csak rajta! Remek érzés részt venni egy ilyen kihíváson!
    Köszönöm nektek, Boldog Új Évet!

    VálaszTörlés