2011. január 7., péntek

Valami hideg - 2011 első kihívása


Második évad. Biztos valami ilyesmit éreznek a sorozat gyártó producerek egy egy sikeres széria után, mikor kimondják, "Indul a második évad." :) Bizony, indulunk mi is, újult erővel, extra erősítéssel stáb szinten. Hana-t már hivatalosan is bejelentettük, és lesznek még meglepetések! ;)


Idei első kihívásunkat az időjárás ihlette, és mégsem. A "hideg" most nem csupán a jégvirágokra, hóemberekre, didergő gyermek szánkózást figyelő apukákra vonatkozik. Nagyjából bármire. Lelki síkon is értendő, egy fagyos tekintet durcás csemeténk arcán, vagy akár a nyári pihenésen megörökített jégkockákkal telepakolt hűs italunk is témája lehet az alkotásnak.


2011 első kihívásán tehát a téma:


"Valami hideg!"

A nyeremény pedig egyáltalán nem hideg, készülve a szerelmesek ünnepére mi más is lehetne, mint a Valentin-készlet egy filofax albummal és egy kör albummal. ;)



Lássuk a Yabo lányok második évadjának első epizódját, ahol feltűnik két új szereplő ;)





Hana

Vera

Biztosan minden kedves olvasónk értesült róla itt, hogy már csak pár nap és gyakorlatban is bővül a banda (februártól tobzódunk). :) Francit is megihlette a "hideg" kihívás így további inspirációt mutatunk Nektek!


Franci
Végül ahogy már Borka korábban írta, van pár technikai változtatás! Idéntől csak levélben mellékelt fényképpel lehet nevezni, megszűnik a linkelés lehetősége.
Kérünk Titeket, méretezzétek át a képeket beküldés előtt: max 400kB, min 700*700 px méretű legyen. Blogot szívesen belinkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és akkor a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!

Szeretettel várjuk alkotásaitokat a yabochallenge@gmail.com címre képfájlként. A beérkező alkotások sorba felkerülnek ide, a határidő lejárta után pedig a zsűri... dönt. :)


Határidő: február 6. éjfél!!!


Alkotós, vidám hónapot, sok mókát kívánunk!


Vera

3 megjegyzés:

  1. Jó kis kihívás! Jók az inspirációs oldalak!!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Elkészültem, itt található:

    http://tittyscrap.blogspot.com/2011/01/teli-oldal.html

    VálaszTörlés
  3. Ó jaj, én meg elfelejtettem átméretezni. :(( Bocsánat, de csak most figyelek. Legközelebb jó leszek ígérem. ;)

    VálaszTörlés