2011. február 10., csütörtök

Valentin nap! Mi más?! ;)

Eljött a várva várt nap! Na nem a Valentin napot vártuk mi ennyire, hanem magát a februári kihívást, hogy a Yabo Challenge blog újdonsült CT tagjai megmutathassák magukat, és inspiráljanak benneteket, kedves olvasók. :)

Rendhagyó kihívás ez sok szempontból. Tele újdonságokkal, amik reméljük nagyon fognak tetszeni Nektek!


A Valentin nap megosztja az embereket, még engem is sokszor, de aztán a végeredmény mindig ugyan az, hogy bár nem egy ősi ünnep, ha a sok fölös cicomát (ami körülveszi) félretesszük, igenis fontos! Ebben a szellemben készültünk mi is egy kis meglepetéssel. A februári kihívsra készült egy Valentin napi letölthető készlet, digitális és nyomtatható elemekkel, és ettől lesz a havi kihívásunk rendhagyó.


A februári kihívásra az alkotásodon legyen:


- valami a Yabo Valentin kit-ből


- valami a színpalettából




A készletet letöltheted a Yabo blogról!


Yabo Valentin kit-színpaletta



A nyeremény most sem maradhat el. Ezt a mesés kraft kartonnal, tégla albummal, fotókockával, csillagokkal, levedula és kraft címkékkel megpakolt csomagot kapja a Valentin hónap győztese! Hajrá!



Most pedig lássuk a Yabo Challenge blog kreatív csapatának inspiráló alkotásait!



Franci


Réka


Ne felejtsétek, hogy van pár technikai változtatás! Csak levélben mellékelt fényképpel lehet nevezni, megszűnt a linkelés lehetősége. Kérünk Titeket, méretezzétek át a képeket beküldés előtt: max 400kB, min 700*700 px méretű legyen. Blogot szívesen belinkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és akkor a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!

Szeretettel várjuk alkotásaitokat a yabochallenge@gmail.com címre képfájlként. A beérkező alkotások sorba felkerülnek ide, a határidő lejárta után pedig a zsűri... dönt. :)

Határidő: március 13. éjfél!!!

Boldog, szerelmes hónapot és jó alkotást kívánunk!

Vera

1 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek az inspirációs alkotások, de tudnak ezek a lányok!! Hű, már várom a kihívásra érkező szebbnél szebb műveket!

    VálaszTörlés