2011. március 19., szombat

Testvér(i)ség

Március...március, bizony már a harmadik hónapot tapossuk. Ebben a hónapban van egy történelmi ünnepünk. Nos, tegye fel a kezét, aki legalább egyszer életében olvasott fel vagy dalolt, vagy szavalt szép Petőfi verset az iskolában? Mint minden fontos nemzeti ünnep ez is összeköt bennünket. Most nem szavalunk és nem is a verseké a főszerep, de ezen alkalomból asszociáltunk egyet és előkerült a testvériség, testvérség fogalma és persze az elmaradhatatlan kelléke az ünnepnek, a zászló! :)

A testvériség fogalmát használjátok bátran, komolyan, vidáman, hagyományos értelemben, vagy egy picit megvariálva, a fantáziátokra bízzuk!

A márciusi kihívás feltétele tehát, hogy az oldaladon legyen:

Valami testvér(i)ség, valami zászló!


A nyeremény a Yabo jóvoltából egy meleg tavaszi színekben pompázó csomag, értéke 3600 Ft!


És most nézzük a Yabo lányok gondolatait és zászló ötleteit! ;)


Franci

Ne felejtsétek, hogy van pár technikai változtatás! Csak levélben mellékelt fényképpel lehet nevezni, megszűnt a linkelés lehetősége. Kérünk Titeket, méretezzétek át a képeket beküldés előtt: max 400kB, min 700*700 px méretű legyen. Blogot szívesen belinkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és akkor a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!

Szeretettel várjuk alkotásaitokat a yabochallenge@gmail.com címre képfájlként. A beérkező alkotások sorba felkerülnek ide, a határidő lejárta után pedig a zsűri... dönt. :)



Határidő: április 17. éjfél!!!



Jó alkotást kívánunk!
Vera


3 megjegyzés:

  1. Ó, lányok mennyire szépeket és inspiráló csuda dolgokat készítettetek MEGINT!!!!! Öröm rájuk nézni!

    VálaszTörlés
  2. Jó volt veletek játszani, szeretnék jönni most is. Az inspiráló oldalak nagyon szépségesek!

    VálaszTörlés
  3. jujj, de jó alkotások születtek megint! bírom, hogy nekem is meglepi, mit alkotnak a többiek :)

    VálaszTörlés