2011. április 21., csütörtök

Valami más - kihívás

Sziasztok!

Itt a tavasz! Nagytakarítás, tisztítókúra, tervek nyárra, csupa élet, csupa újdonság. A Yabo háza táján is változások lesznek.

Szeretnénk mi is csatlakozni a tavaszi megújulás gondolatához, ám ismét egy kis csavarral.
A tavaszi megújulás szellemében, most készítsünk valami újat! Ne oldalt vagy albumot, hanem lépjünk ki a megszokott elrendezésből, újuljunk meg a tavasszal, és készítsünk valami nem szokványosat. Alkossunk bármit, ami jól mutat. Egy feltétel van csak: scrapbook technikával készüljön.
Tehát a tavaszi megújulás gondolatát és érzéseit kicsit szabadabban értelmezve, ebben a kihívásban készíts

VALAMI MÁST,

azaz készíts scrapbook technikával valamit, ami nem szokványos oldal vagy album. És ha képeslap, akkor is legyen meghökkentő valamiért.

A nyeremény egy 3400 Ft értékű Yabo csomag, a legnépszerűbb albumokkal és az újdonsággal, 2 darab hűtőmágnes alappal!Nézzétek, a Yabo lányok milyen csodás újdonságokat készítettek!
Szeretettel várjuk alkotásaitokat a yabochallenge@gmail.com címre képfájlként.
Nevezni max. 400kB, min. 700*700 px méretű képpel lehet. Blogot szívesen belinkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!


Határidő: május 15., éjfél

Jó alkotást!
Borka

2 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁÁ de szuper ... ... igaza volt Jankának, én is alig várom az új kihívásokat, mert nekem/nekünk is meglepetés, hogy mivel készülnek mások ... remélem mindenki kedvet kap vmit alkotni. Azok is, akik eddig nem mertek ... ... most nincsenek korlátok!!! GYERTEK, GYERTEK játszani!!!

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikusak lettek, Lányok!! Mindegyik annyira jó!!!

    VálaszTörlés