2011. augusztus 31., szerda

Vitamin kihívás

Most már aztán tényleg nyár van. Legyen verőfényes napsütés, vagy egész napos záporok.
A fákon megérett a gyümölcs, a földeken duzzadnak a zöldségek, a piacokon tele vannak a rekeszek. Végre. Ezt vártuk január óta.
Múljon el minden depresszió, frissesség járjon át mindent!

Ehavi kihívásunk a nyári örömöket járja körbe. Alkotásotokon legyen

valami zöldség vagy gyümölcs.

Gondolkozhattok elvont értelemben, vagy konkrét vitaminban is! Cherry pie-os papír, pocakig csorgó dinnyelé, saláta a grillpartin, vagy valami zöldség... Tovább is van, mondjam még?

Bizonyára emlékeztek még, hogy új CT tagjai vannak a Yabo Kihívás Blognak!
Rózsa ez alkalommal házi készítésű csemegéket készített - igazi nyári feladat, természetesen Yabo címkékkel feliratozva. Nóri a nyár örök kedvencét, a lecsót scrappelte meg. Jovi és Réka a scrap.hu táborban nagy sikert arató cherry pie-os papírt foglalták albumba. Mennyire más a két alkotás, mégis milyen szép mindkettő. Réka a Cherry pie névhez hűen egy cseresznyés pite albumot készített!Na, ki kapott kedvet egy kis vitaminbomba elfogyasztásához és megscrappeléséhez?!
A legjobbnak ítélt alkotás készítője ezt a hűsítő nyári csomagot nyeri, remélem, szükség lesz rá... Mármint a hűsítő hatására. ;)Szeretettel várjuk alkotásaitokat a yabochallenge@gmail.comcímre képfájlként.
Nevezni max. 400kB, min. 700*700 px méretű képpel lehet. Blogot szívesen belinkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!

Beküldési határidő 2011. szeptember 4., éjfél

Jó alkotást!
Borka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése