2011. október 16., vasárnap

Őszi színek kihívás

Az ősz furcsa évszak. Újdonságok, változások kísérik, sokat esik az eső. De egy valami tagadhatatlanul gyönyörű benne, és ez a színek kavalkádja. A sárgák, bordók, barnák kevéske zölddel keveredve. A Yabo két terméke igyekszik leutánozni az őszi avar színeit: az őszi kartonkészlet és az őszi címkék. E havi kihívásunkhoz ezek a színek adtak ihletet.
A beküldött alkotásokat ezúttal a Yabo őszi címke készletének színei jellemezzék.

Őszi színek
A további színekre nincsen megkötés, egyetlen feltétel hogy szerepeljen rajta az egyik szín a címkekészletből (bordó, barna, dohány, narancs)

A yabós lányoknak is a címke csomagot mutattam, és kértem, hogy eszerint készítsék el inspirációs alkotásaikat. Nagyon örültem mindegyiknek, amit kaptam!
Jovi albuma egy új termék, filofax album barna-ekrü lapokkal, ami nagyon jó alapnak bizonyult az ősz bemutatásához is. Rózsa csokra fenomenális, és elsősorban nem azért mert a yabós őszi kartonkészletből készült. Hana sütis lapja olyannyira inspirál, hogy már meg is vettem a szezon első sütőtökjét. Nóri hagyományos oldalát ha nézem, érzem az ősz hideg illatát, emlékek törnek elő belőlem.
Remélem, Titeket is alkotásra serkentenek ezek a csodaszép munkák.





A nyertesnek pedig két új terméket szeretnék felajánlani, valamint a kihíváshoz ihletet adó őszi címke csomagot. A Yabo naptárkészlet fekete színben a kedvencem, alig várom, hogy lássam milyen gyönyörűségeket alkottok majd belőle. A kraft lapos négyzetalbum régi vágyam. Azt hiszem ez az a szín, ami egyszerűen minden témához illeszkedik. A csomag értéke 4800 Ft.

Szeretettel várjuk alkotásaitokat a yabochallenge@gmail.com címre képfájlként.
Nevezni max. 400kB, min. 700*700 px méretű képpel lehet. Blogot szívesen linkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!

Beküldési határidő: 2011. november 13., éjfél.

Jó alkotást!
Borka

1 megjegyzés:

  1. Juj, most látom, hogy ezen indulhatnék a manós oldalammal! Nem baj, hogy már publikáltam?

    VálaszTörlés