2011. november 24., csütörtök

Minialbum kihívás

Ismét várunk Benneteket az év utolsó kihívására! Tavaly nagyon sok és sokféle minialbummal neveztetek, reméljük, az idén sem lesz ez másképp.
Úgyhogy, vegyétek elő az eddig fiókban rejtegetett, félig elkészült albumokat, fejezzétek be és mutassátok meg a többieknek! Természetesen hozhatjátok a nagyinak, barátnőnek, szerelmesnek Karácsonyi ajándékba készült albumokat is :) A nevezési határidő az év utolsó napja, így megmaradhat a meglepetés izgalma annak is, aki tart attól, hogy a megajándékozott rátalál a neki szánt albumra.

Inspirációnak nézzétek meg ezt a három csodás albumot.
Elsőként Réka különleges minialbumát, ami azon kívül, hogy szokás szerint gyönyörű, egy különlegességet is tartogat számunkra: némelyik sk díszítőelemet sötétben világító festékkel vont be, ezzel is fokozva a Halloween hangulatot. Brrr! ;)Ágika nemrég költözött be a férjével élete első önálló otthonába. A lakásfelújítás élményeit egy különleges formájú albumba rejtette.Rózsa pedig egy csodás könyv formájú albumot készített a családjuk egy tavaszi napjáról.A nyeremény egy 5000 Ft-os vásárlási utalvány!

Bármely Yabo termékre elkölthető egy éven belül (2 postázást vállalunk).
Jelentkezni továbbra is a yabochallenge@gmail.com címre írt levéllel lehet. Az elkészült albumokról készült képeket, kérem, rakjátok slideshowba (aki tudja), hogy kényelmesen lehessen itt is lapozgatni őket. Nevezni nem csak yabo albummal lehet! Más gyártó és saját készítésű albumok is részt vehetnek a versenyben!

Beérkezési határidő: 2011. december 31.

Várunk mindenkit szeretettel!
Yabo lányok

6 megjegyzés:

 1. Ez nagyon motiváló számomra, főleg, hogy 3 minialbumom is el fog készülni a közeljövőben és jövőre is elsősorban albumokban gondolkodom.
  A nyeremény is szuper!

  VálaszTörlés
 2. Jövök!!! :)))

  VálaszTörlés
 3. Nehéz lépést tartani veletek! :) Ismét egy remek ösztönző, hogy egy újabb régóta tervben lévő minialbumot megvalósítsak.

  VálaszTörlés
 4. Talán egyszer végre én is tudok nevezni minialbum-kategóriában. :) Én már gondolatban elköltöttem a nyereményt. D)

  VálaszTörlés
 5. Hű! Erre én is jövök! Hihetetlen milyen jó dolgok vannak nálatok! :D

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörűek és nagyon inspirálóak mind!! Nekem legalábbis nagyon meghoztátok a kedvemet - időt kérek majd Karácsonyra :)

  VálaszTörlés