2011. március 19., szombat

Testvér(i)ség

Március...március, bizony már a harmadik hónapot tapossuk. Ebben a hónapban van egy történelmi ünnepünk. Nos, tegye fel a kezét, aki legalább egyszer életében olvasott fel vagy dalolt, vagy szavalt szép Petőfi verset az iskolában? Mint minden fontos nemzeti ünnep ez is összeköt bennünket. Most nem szavalunk és nem is a verseké a főszerep, de ezen alkalomból asszociáltunk egyet és előkerült a testvériség, testvérség fogalma és persze az elmaradhatatlan kelléke az ünnepnek, a zászló! :)

A testvériség fogalmát használjátok bátran, komolyan, vidáman, hagyományos értelemben, vagy egy picit megvariálva, a fantáziátokra bízzuk!

A márciusi kihívás feltétele tehát, hogy az oldaladon legyen:

Valami testvér(i)ség, valami zászló!


A nyeremény a Yabo jóvoltából egy meleg tavaszi színekben pompázó csomag, értéke 3600 Ft!


És most nézzük a Yabo lányok gondolatait és zászló ötleteit! ;)


Franci

Ne felejtsétek, hogy van pár technikai változtatás! Csak levélben mellékelt fényképpel lehet nevezni, megszűnt a linkelés lehetősége. Kérünk Titeket, méretezzétek át a képeket beküldés előtt: max 400kB, min 700*700 px méretű legyen. Blogot szívesen belinkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és akkor a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!

Szeretettel várjuk alkotásaitokat a yabochallenge@gmail.com címre képfájlként. A beérkező alkotások sorba felkerülnek ide, a határidő lejárta után pedig a zsűri... dönt. :)



Határidő: április 17. éjfél!!!



Jó alkotást kívánunk!
Vera


2011. március 17., csütörtök

A Valentin kihívásunk nyertese

A meglepetések hónapja volt február, hiszen egy freebie-vel indítottunk, Nektek. Köszönjük a lelkes hozzászólásaitokat és első digitális készletünkkel alkotott nagyon ötletes, vidám munkáitokat! A zsűrinek egy igencsak szoros versenyben sikerült végül győztest szavaznia, de megszületett! :)

A győztes alkotás nem más, mint Whetuu mesés digitális oldala:


2. Tipitá
3. Noé

Gratulálunk! :)

Whetuu nyereménye ez a remek kraft kartonnal tele tűzdelt csomag:




Hamarosan jelentkezünk következő kihívásunkkal! Vera.