2012. június 14., csütörtök

Vidám fekete kihívás

A múlt heti cikk az alkotós blogon arra sarkallt, hogy egy elsőre talán nehéznek tűnő kihívást hirdessünk meg. Krisztina és én is megmutattuk, hogyan lehet a döntően fekete színű albumban (vagy oldalon) vidám, gyerekes, vagy nyári témát feldolgozni.


A kihíváson részt vehetsz olyan hagyományos vagy digitális alkotással, amelyen a

fő szín a FEKETE,
de a végeredmény legyen vidám, vagy romantikus, semmiképp ne komoly téma.


Lehet jelentkezni hagyományos vagy digitális scrapbook alkotással, naplóval, dísztárggyal, bármivel, amit scrapbook technikával tudtok díszíteni! A beérkezett fotókat zsűri fogja értékelni, akit kiválasztanak az alábbi termékeket kapja meg ajándékba: fekete naptár alap, vidám gombok, Yabo Basic karton készlet

   


Szeretettel várjuk alkotásaitokat a yabochallenge@gmail.com címre képfájlként.
Nevezni max. 400kB, min. 700*700 pixel méretű képpel lehet. Blogot szívesen linkelünk, a levélben küldjétek az URL-t, és a nevetekhez hozzákapcsoljuk a hivatkozást Rátok!

Figyelem, meghosszabbítva!
Nevezési határidő: 2012. augusztus 20.

Jó alkotást:
Jovi

5 megjegyzés:

  1. Sziasztok ! Lenne egy kérdésem: a kihívásra mindig csak új oldallal lehet jelentkezni, vagy olyannal is, ami már régebbi, sőt fel is töltöttem valamelyik galériába ? Amúgy nagyon tetszik a kihívás - szeretem a fekete alapot !

    VálaszTörlés
  2. Igen, ez egy jó kérdés :) Mert nekem is van egy szép fekete albumom, amit már feltöltöttem...

    VálaszTörlés
  3. Kedveseim, _természetesen_ új, erre a kihívásra készült alkotásokat várunk. Nem csak azért, mert ez a többiekkel így fair, hanem azért is, mert azt szeretnénk, hogy a mi kihívásunk mozgassa meg a fantáziátokat (no, meg az ollót-ragasztót a kezetekben).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ok - vettem az adást! Köszi :-) Igyekszem jönni valamivel. Jó alkotást mindenkinek !

      Törlés
    2. Már félig kész az új :)

      Törlés